Landshypotek

landshypotek

Landshypotek Bank har en lång historia men är ny bank på bolånemarknaden. Med bankens bakgrund, ett kundägande, en helt digital ansökan och ett fokus på hela landet står banken för något helt nytt på marknaden. Nu introducerar sig banken för kunderna med en bästa utlåningsränta på 0,99 procent. Landshypotek Bank finansierar satsningar som landsbygdsentreprenörer och landsbygdsfamiljer gör inom jord och skog. Spara tryggt och låna i landsbygdens bank. Pressmeddelande 26 januari Landshypotek Bank kommer under våren att presentera sig som ny lånebank för landets husägare. ”Vi är övertygade om att det behövs alternativ för lånekunderna utanför storstäderna”, säger Liza Nyberg, VD på Landshypotek Bank.

Landshypotek - slde han

Just nu går det att teckna ettårslån för huslån till en ränta på under en procent. Tre experter ger sina bästa råd för hur du får mer i plånboken på ålderns höst. Skattesmällen mot bilpendlare. Nordic Agro Summit feb på Malmömässan. Vi lämnar kontrolluppgifter till Skattemyndigheten i enlighet med vad som gäller för juridisk person.

Man talar: Landshypotek

Landshypotek Cementgjuteri
GRANNY PORN FILM Återbetalningsskydd tjänstepension
Landshypotek 950
SERIOUS 788

Landshypotek - Sjstad

Vi ber dig istället ringa till oss på 00 20 med dessa ärenden. Tre experter ger sina bästa råd för hur du får mer i plånboken på ålderns höst. Tillsvidare kommer den att berättiga till samma utdelning som ordinarie insats. Även fortsatt är det lånekunderna inom jord och skog som blir medlemmar i Landshypotek Ekonomisk Förening och äger banken. Pressmeddelande 26 januari Landshypotek Bank kommer under våren att presentera sig som ny lånebank för landets husägare.

0 reaktioner på ”Landshypotek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *