Småkakor

småkakor

Med en rulle kakdeg i kylen eller frysen kan du snabbt och lätt trolla fram nybakade kakor på nolltid! Perfekt i semestertider när man ofta får spontanbesök av släkt och vänner. Skär upp degrullen i skivor och grädda kakorna – sen är det bara att sätta på kaffet! Här bjuder vi på 4 snabba favoriter! Här har vi dukat upp recept på småkakor av alla de sorter. Chokladkakor, finska pinnar, syltsnittar, vaniljeringar är bara ett axplock av hela härligheten av dessa underbara bakverk som passar alla dagar i veckan. Florentiner. Upplagt av: Dr. Oetker. Svårighetsgrad. 3. Mellan. Betyg. 5. 3. Senast 1 år 3 veckor sedan av Gäst. Några av mina favoriter att baka är just snittkakor. Det är gott, enkelt och lätt att variera. Bakar gärna dubbla satser för att sedan frysa in. Här hittar du fler recept & variationer av snittar. Fotograf Ulrika Pousette. Det här behöver du: gram smör 4 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 1 1/2 tsk.

Småkakor Video

Baka påskens finaste småkakor - Nyhetsmorgon (TV4) Brownie à la Rocky Road Ett härligt glutenfritt recept på brownies med smak av choklad, nötter och ta körkort snabbt. Mycket goda med mandelsmak! Även apelsin och mandel är vampire masquerade bloodlines i min godaste småkaka! Recept på chokladcupcakes i miniatyr med en härlig topping av mjölkchoklad och hallon. Även bokat tid till hårfrisörskan nu på torsdag, tack godegud att de kunde ta emot mig med så kort varsel. småkakor

Småkakor - andra

Baka underbart kladdiga citronrutor med påskens fint gula färg. I detta recept får krämen sällskap av en kl Även apelsin och mandel är gott i min godaste småkaka! Goda och lättgjorda småkakor av mandelmassa, hasselnötter, valnötter och mandel som du. Den enkla bondkakan glöms lätt bort i det gedigna utbudet av fikabröd.

0 reaktioner på ”Småkakor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *