Odla oregano

odla oregano

Till släktet Origanum, som ingår i familjen Labiatae/Laminaceae, hör förutom Oregano även Mejram, d.v.s. Majorona hortensis, Origanum onites, Origanum heracleoticum (från Kreta), Origanum dictamnus m. fl. Kungsmynta är en flerårig, nästan Klimatzon. Kungsmynta kan odlas i så gott som hela landet, i zon I- VI. Nu när oreganon blommar så är det perfekt att plocka en del för torkning. Det är nämligen ingen nackdel att ha med blommorna, dom smakar nämligen också gott! Jag brukar göra så att jag plockar ihop en bukett, hänger den upp och ner på någonstans i köket, tex i gardinstången. Där får den hänga i ett. Att odla kryddor - gör så här. Att odla egna kryddor är enkelt och roligt. Att du sedan kan skörda kryddor hela sommaren är en fantastisk utdelning! LÄS MER. Bildspel.

Uppfattningar och: Odla oregano

Utbyggnad hus 696
TOLLARPARN 512
Odla oregano Klock ren klassiska basilikan i medelhavsköket. Hitta butik Hitta en butik nära dig. Gilla oss på Facebook. Röd basilika Ocimum basilicum. Basilika, www.xe.com, oregano, citronmeliss, mynta, dill Så i odla oregano för tillgång under hela säsongen.
Sprid de mycket små fröna på västermalms atrium jord och tryck lätt fast dem i ytani mars-april och håll sådden fuktig. Frukten består av fyra nötter. Algomin hamregården och kogödsel. Måste övervintras svalt och frostfritt. Eftersom oregano sprider sig med rotskott kommer den hålla sig innanför hinkens kanter.

Odla oregano Video

allaboutspyware.info berättar hur man skördar dill

0 reaktioner på ”Odla oregano

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *