Initierat

initierat

Vad betyder initiera! Synonymer till initiera! initiera betyder! initiera. Exempel på användning. Initiera betyder i stort sett samma sak som sätta igång. Se fler synonymer nedan. Synonymer begynna, börja, inleda, göra bekant med, införa i, sätta igång, starta, påbörja, trigga, inviga i. Annons: synonym initiera, korsordshjälp. initiera översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Böjningar av initiera, Aktiv, Passiv. Infinitiv, initiera, initieras. Presens, initierar · initieras. Preteritum, initierade · initierades. Supinum, initierat · initierats. Imperativ, initiera, –. Particip. Presens, initierande, initierandes. Perfekt, initierad. initiera. ta initiativet till, sätta i gång, starta, påbörja. Besläktade ord: initierad.

Initierat - Wyman som

Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Sedan jag började reflektera över fettsamtalet har jag för övrigt lagt märke till att det finns gott om män som gärna initierar och deltar i fettsamtalet kring fikabordet. Det var han som initierade det svenska kärnkraftsmotståndet. Trøgesen hade naturligtvis kommit för att initiera Attentatet! Vi vill också initiera ett arbete för hur ett fortsatt gott trafikutbud i skärgården ska säkras på kort och lång sikt. En fascinerande och välkänd upptäckt som Benjamin Libet gjorde, och som återskapats i ett flertal efterföljande undersökningar, tyder på att våra hjärnor börjar initiera rörelser genom att aktivera motorkortex millisekunder innan vi ens är medvetna om att ha tagit beslutet att röra på oss.

Initierat - vnster mot

Riktigt så illa var det inte, men någon — enligt flera initierade källor Ulrika själv via ombud — hade tipsat flera tidningsredaktioner om affären. Åtminstone Unionen har i hög grad medverkat till att initiera frågan på dagordningen. Så fort de intagna kommer hit börjar vi initiera att de ska skickas tillbaka till hemlandet, åtminstone om det gäller en europé. Nu måste jag försöka visa henne att jag inte är farlig, att jag är initierad , även om det inte verkat så hittills och att jag är uppriktigt intresserad av hennes arbete. Bergling var inte ett långsiktigt projekt initierat av ryssarna själva där man, likt den engelska spionringen, odlat kontakterna under många år. De initierade visste att tjockisen kunde sätta åtskilligt på spel när han var på det här humöret. En fascinerande och välkänd upptäckt som Benjamin Libet gjorde, och som återskapats i ett flertal efterföljande undersökningar, tyder på att våra hjärnor börjar initiera rörelser genom att aktivera motorkortex millisekunder innan vi ens är medvetna om att ha tagit beslutet att röra på oss. initierat Exempelmeningar Välj språk och skriv in ett initierat för att få exempel på hur man använder det i en mening. Släkten på moderns sida ville initiera en utredning kring hennes död. I tretton år skrev Stieg fackböcker, vilka samtliga var initierade och spelade en oerhörd roll, inte minst för den politiska debatten. Mortensen tror att banken kommer att initiera åtstramningsåtgärder tidigare än vad andra länder i Europa kommer att göra. Det gör du genom att du är initierad och ser yubico, du ska barney stinson om« den du intervjuar. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till initiera. Ondskans Väg är en initieradosminkad ta motor brutal skildring av hur vår demokrati comhem syskonabonnemang mot den allt grövre organiserade brottsligheten.

0 reaktioner på ”Initierat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *