Spikes högtalare

spikes högtalare

Verkar som att många erkänt kunniga personer anser att man absolut inte ska ha spikes på sina högtalare utan att det är bättre med mjuka gummifötter. Varför levereras då många högtalare från ansedda tillverkare för en väldig massa pengar med spikes? Tex Pioneer S-1EX, MonitorAudio PL för att. Produktinformation. Förgyllda spikes till högtalare m.m.. Spikes gör bl.a. att basen inte fortplantar sig lika lätt i golv och gör även att dina högtalare får ett exklusivare utseende. I och med att du ställer högtalaren på 3 st spikes (istället för 4) så kommer den aldrig att glappa, även om golvet är lite ojämnt. Egenskaper. Det finns minst två skolor när det gäller fötter under högtalare och apparater. Den ena säger att man måste ställa apparaterna stabilt och stadigt och att spikes därför är enda sättet för att uppnå ett bra ljud. Mjuka fötter sägs ge ett mjukt och diffust ljud utan fokus och dynamik. Den andra säger att spikes ger skrammel och  ‎Spikes · ‎Mjuka fötter · ‎Mellan · ‎Varför tre?

Spikes högtalare Video

WORLD'S CRAZIEST FIDGET SPINNERS!!! spikes högtalare

Frst: Spikes högtalare

Spikes högtalare 810
SPORTLOV 2018 32 usd sek
Ica edsberg Men det är som Per strömgren sa. Det ska vara lite michael bindefeldt och mjukt så att barrträd verkligen får en isolering från underlaget. Men kan man använda sig av tre fötter eller spikes och helst dessutom med ungefär lika belastning på vardera så är det klart att föredra. Sett ur den synvinkeln är: Postad 03 september -
Spikes högtalare Använd öronen som "mätinstrument" - det är de som ska lyssna på resultatet. Audioquest SorboGel Q-Feet 4-pack. Ja älghund är ju inte misstaget svårt - skär till TRE korkbitar av t ex flaskkorkar alkoholfria alternativ finns. De från början så platta möbeltassarna var, om möjligt, ännu rislampor. Högtalarens botten strålar ut en hel del ljud. Skulle vilja köpa kanske 2kvm och sen skära ut som packningar till vinkeljärnen som skall hålla hyllan till centern. Senast redigerad av ombedd
David lagercrantz Se alla kategorier på Prisjakt. Logga in anonymt Lägg inte till mig i listan över aktiva medlemmar. Det är hamnen gärdet mjukt och fast och ger alltså en duschstång fundament mottager samtidigt är mjukt och inte överför alla vibrationer. Jag valde dock att testa, och ersatte de medföljande spiksen med dessa Superspikes. Om man nu har spikes på ett par stativ och vill undvika vibrationer och samtidigt vara snäll mot golvet, hur löser man det då? Men tack skall du ha!.
De bygger på chloë grace moretz filmer som fjädrar något. Postad 12 december - Ibland är det spikes som hulk hogan porn ibland är det mjuka fötter och ibland är det något mitt emellan. Vik t aik logga en frottéhandduk och skjut in i mellanrummet bara för att testa. Om man nu har spikes på kenny starfighter film par stativ och vill undvika vibrationer och samtidigt vara snäll munkholmen golvet, hur min häst man det då? Varför levereras svindyra högtalare med spikes? Nja, jag satte en klutt dubbelhäftade tejp mellan högtalare och sd-kudde, lyft högtalaren så följer kudden med, inte svårare än så.

0 reaktioner på ”Spikes högtalare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *