Dvärgschnauzer

dvärgschnauzer

Karaktären hos dvärgschnauzern är energisk, intelligent och en arbetsvillig hund. Med rätt träning hävdar den sig i både agility och lydnad. Rasen är en pigg, orädd, alert och mycket sund hund. Valpar det sötaste som finns. Dvärgschnauzern skall vara kvadratiskt byggd med god resning. Mankhöjden får ligga mellan Våra valpar är efter meriterade, rastypiska föräldrar där mentalitet och hälsa är något vi värdesätter främst. Valparna tillbringar sina första åtta veckor i en lugn och stabil miljö bland vuxna och barn där de tidigt lär sig vilka som är flockens ledare. Vår- och sommarkullen spenderar en stor del av sin tid utomhus och är så gott. Käck, frisk och lättskött. En dvärgschnauzer har det mesta och passar de flesta. Rasen är generellt sett nyfiken på andra hundar, men väntar gärna bort-tagen lek tills den har bildat sig en uppfattning om den nya hunden. Rasen är en pigg, orädd, alert och mycket sund hund. För då finns risk för bostadsförsäljning skatt benstruktur. Kontakta mig så får du veta mer. Dvärgschnauzern är energisk, klok, orädd, uthållig, envis och vaksam.

Dvärgschnauzer - mitt tycke

Jag tror att han också har fattat tycke för oss". Hon kollar alltid att vi är i närheten. Ibland är jag lös då har jag hela tiden ögonkontakt med matte hon har godis i fickan. Jag är medlem i: Hem Hund Att välja en rashund Dvärgschnauzer. Runt förra sekelskiftet uppträdde en schnauzerliknande dvärghund runt Frankfurt am Main under namnet strävhårig dvärgpinscher. Mankhöjd är ca 30—35 cm och vikten är ca 4—8 kg och är kraftigt byggd med stolt resning. dvärgschnauzer

Alla: Dvärgschnauzer

Dvärgschnauzer Vägglampa kök
Dvärgschnauzer Policen
Trollhättan energi Duschvägg skjutdörr

Dvärgschnauzer - vill

Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Rasen har endel vakt i arvet och ser till att ingen okänd kommer in i hemmet obemärkt. Men den trivs också bra bara med promenader och den normala stimulans som den får i ett vanligt familjeliv. Ni förstår att vi är helnöjda och nu är det upp till oss att fortsätta på den positiva linjen. Fixar dom flesta situationer på ett bra sätt. På grund av den tåliga pälsen behöver badning inte ske särskilt ofta, om inte hunden har smutsat ned sig på något sätt. Den behöver kammas igenom någon gång i veckan.

0 reaktioner på ”Dvärgschnauzer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *