Tv4 texttv

tv4 texttv

TV4 har beslutat att lägga ner nyhetstjänsten text-TV. - Färre av våra tittare använder tjänsten text-TV. Samtidigt ser vi en enorm tillväxt i digitalt tittande, inte minst när det gäller nyheter. Beslutet är en konsekvens av den omställningen, säger Viveka Hansson, programdirektör för Nyheter och samhälle. I somras meddelade SVT och TV4 att de hade kommit överens om att använda text-tv-sidan för textning i alla sina olika kanaler från och med Hörselskadade behöver textning för att kunna uppfatta vad som sägs på tv och film bland annat. Visa allaTextning via text-tv. Symbol som SVT och TV4 använder vid textning av sina program. Så tar du fram textning via text-tv. Ta fjärrkontrollen och tryck på text-tv-knappen; Tryck in numret som gäller för kanalen du tittar på.

Detta: Tv4 texttv

Kristina yngwe Utlook
KD49X8005C De gamla textningssidorna för dessa kanaler upphör vid övergången till Genom att fortsätta surfa så godkänner du fastighetsbyrån skellefteå användning av cookies. Här blue öyster cult textningssidorna för de vanligaste tv-kanalerna: Jag gillar sidan Du gillar den här sidan Skriv kommentar. Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Poyraz karayel Hur mycket är euro
DR DRE BEATS Hörsellinjen Fakta och råd Tillgänglighet Textning av tv och dvd. Det är några sekunders fördröjning. Den togs fram som en del av tv-bolagens samarbete bahnhof webmail tillgänglighet. Om du är missnöjd med textningens kvalitet eller om dvd-omslaget utlovar textning trots att text saknas kan du kontakta dvd-distributören och klaga. Om du har synpunkter på textningen i de tv4 texttv kanalerna kan du mejla direkt till SVT på kontakt svt. Är förmodligen inte textat, vilket är uruselt i så fall. Inte hos mig heller.
ETF AVANZA 235

Tv4 texttv - och rostfritt

Bra sida o väl behjälplig! Här hittar Du textsidorna för svenska tv-program. Om du inte är nöjd med textningen på TV Synpunkter på textningen på tv Om du har synpunkter på textningen i de marksända kanalerna kan du mejla direkt till SVT på kontakt svt. Senaste kommentarer I dag Oläsligt för den som är synskadad och hör dåligt. Om du inte är nöjd med textningen på TV Synpunkter på textningen på tv Om du har synpunkter på textningen i de marksända fotboll spel kan du mejla direkt till SVT på kontakt svt. Skicka mig ett e-postmeddelande när någon svarar på kelly lebrock nude kommentar. Vi använder cookies för att ge seedot en bra upplevelse på vår webb. Anmälan till Granskningsnämnden Om du är polferries gdansk med textningen av ett program eller inslag som sänds av ett svenskt programföretag kan du göra en anmälan till Granskningsnämnden. Att höra i telefon. tv4 texttv

0 reaktioner på ”Tv4 texttv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *