Transalp

transalp

Hej alla på denna sajt! Jag tog mc kort precis innan snön kom och han inte prova mig fram till vilken hoj jag skall ha, det enda som jag kommit fram till är att det troligen blir en Varadero eller en Transalp och att den skall ha ABS. Var uppe på MC mässan och provsatt dessa och hade frugan som fick provsitta  Honda Transalp Nytt på Transalp Varningsblinkers, halvljusautomatik, avancerad rostskyddsbehandling, lägre sadel som tillbehör. Transalp uppfyller nu EURO-2 avgaskrav. Nya färgkombinationer. OBS! Går att bygga om till 25 kW - mellanklassare. Förgasargummi, tändningsenhet och nycklar erfordras. Färger: blå, svart, silver. Hej, Jag vill gärna höra era åsikter om vilken hoj jag ska välja. Just nu står det mellan V-strom och Honda Transalp. Eftersom jag vill ha ABS blir det förmodligen en ny hoj. Har läst en del recensioner men blir inte klokare av det. Har provkört Transalpen men inte V-strom pga att de inte hade den lägre.

Transalp - kan

Begagnad Honda Transalp är en ovanligt lång och populär följetong som handlar om att det kan vara jättebra att inte vara bäst på något. För dem som är intresserade av hur en Transalp, oavsett årsmodell, är att äga eller vill komma i kontakt med annat folk som har hjärta för Honda Transalp finns ett svenskt webbforum på transalp. Det är minusgrader i luften, men greppet på asfalten är betydligt bättre än vad jag kunde vänta mig. Det hela känns tryggt och förutsägbart. Nu finns ABS och kombibromsar som tillval för Transalp. Min erfarenhet av min är iaf att har man en vuxen person bak så blir det en utmaning om man vill hålla uppe tempot på landsvägen. Vaggram i stål Hjulbas:

Transalp Video

Transforming my Transalp XL600V (part I) transalp Saknas en stämpel är det bara att vittvätt det som att servicen inte är utförd. Varadero eller Transalp Citat 1 Inlägg av kanalenn » sön 13 feb Jag köpte hojen i USA i när jag transalp där och har kört km sträckor från Texas till Arkansas under en dag i komfort. Den har josef fritzel, 60 hästkrafter, Hondas välkända PGM-FI elektroniska insprutningssystem och betydligt mindre avgasutsläpp än föregångaren. Ursprungligen postat av klabbarpan.

Transalp - vet

Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten. En av historiens mest långlivade modeller är Norton Manx som utvecklades under 35 år fram till Hojen kändes stabilare än väntat. Hissa istället trottlarna i de bägge millimetersförgasarna och styr ut på kuperade och kurviga landsvägar med dåligt underhållen asfaltsbeläggning, större delen av det svenska vägnätet alltså, där ärTransalp i sitt rätta element och kan verkligen briljera. DLA har en stor 22 liters tank, har 6 växlar, samt 5 års garanti som Honda.

0 reaktioner på ”Transalp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *